spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

O fetiţă din Ucraina, locul I cu echipa la concurs de dans latino

Știri din Județ

Publicitate

Deşi refugiată alături de mama şi frăţiorul ei, Angelina a continuat să exerseze pasiunea ei pentru dans. Ajunsă în Sibiu, cu sprijinul unor oameni de bine din zonă, Angelina s-a înscris la cursuri de dans modern şi clasic la şcoala de dans Hugo Dance Academy din Sibiu. Iar perseverenţa de care a dat dovadă în toate antrenamentele i-a adus primul premiu I naţional la un concurs de dans.

Casa de Cultură din Cisnădie a fost sâmbătă plină de copii şi tineri participanţi la Concursul naţional de dans Palladium Dance Competition Sibiu (ediţia I), organizat de Asociația Club Sportiv Hugo Dance Academy Sibiu. Concursul s-a desfăşurat pe diferite categorii de dans şi de vârstă.

Echipa de dans latino din care a făcut parte şi Angelina Maistrenko s-a clasat pe locul I la categoria ei de vârstă. Pentru Angelina, dansul înseamnă bucurie. În Ucraina, înainte de război ea a participat la mai multe concursuri regionale şi naţionale unde a câştigat de asemenea premii. Premiul câştigat aseară în România reprezintă o motivaţie în plus pentru ea să continue pasiunea ei, indiferent de greutăţile vieţii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri