31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

O fetiţă din Ucraina, locul I cu echipa la concurs de dans latino

Știri din Județ

Deşi refugiată alături de mama şi frăţiorul ei, Angelina a continuat să exerseze pasiunea ei pentru dans. Ajunsă în Sibiu, cu sprijinul unor oameni de bine din zonă, Angelina s-a înscris la cursuri de dans modern şi clasic la şcoala de dans Hugo Dance Academy din Sibiu. Iar perseverenţa de care a dat dovadă în toate antrenamentele i-a adus primul premiu I naţional la un concurs de dans.

Casa de Cultură din Cisnădie a fost sâmbătă plină de copii şi tineri participanţi la Concursul naţional de dans Palladium Dance Competition Sibiu (ediţia I), organizat de Asociația Club Sportiv Hugo Dance Academy Sibiu. Concursul s-a desfăşurat pe diferite categorii de dans şi de vârstă.

Echipa de dans latino din care a făcut parte şi Angelina Maistrenko s-a clasat pe locul I la categoria ei de vârstă. Pentru Angelina, dansul înseamnă bucurie. În Ucraina, înainte de război ea a participat la mai multe concursuri regionale şi naţionale unde a câştigat de asemenea premii. Premiul câştigat aseară în România reprezintă o motivaţie în plus pentru ea să continue pasiunea ei, indiferent de greutăţile vieţii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia