spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Petiție pentru finanțarea noului Spital Județean de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În această seară a apărut pe internet o petiție inițiată la Sibiu prin care sibienii și nu numai sunt invitați să își manifeste dorința de a avea un nou Spital Județean. Petiția vine în contextul în care Guvernul, prin Ministerul Sănătății, a anunțat vineri criteriile de eligibilitate pentru construcția de noi spitale în țară prin PNRR. Iar proiectul noului Spital Jjudețean Sibiu nu se încadrează în aceste criterii de finanțare.

Redăm mai jos textul petiției. Cei ce doresc să o semneze o pot face la pagina special creată.

Spitalul Județean de Urgență Sibiu – spitalul pentru care

1. primii pași au fost făcuți  de actuala președintă a Consiliului Județean, doamna Câmpean;

2. din 2017 încoace s-a lucrat exemplar la un proiect matur de investiție, mai bine pregătit decât aproape orice alt proiect din țară;

Sibienii trebuie să știe.

Într-o Românie normală, o astfel de gafă s-ar lăsa măcar cu demiterea secretarului de stat responsabil.
În România noastra măcar să rectifice porcăria și să nu își bată joc de munca unor oameni și speranța unei întregi regiuni de a avea un spital cum se cuvine!

Noul Spital Judetean din Sibiu nu este doar ambiția Danielei Cîmpean ci și a altor câteva sute de oameni care au muncit și muncesc pentru el. Mai presus decât atât, însă, este o necesitate pentru sute de mii de sibieni. Facem apel, ca politicienii, presa, toți cei care se consideră importanți pentru comunitate să isi dea mâna și ajute. Nimic altceva!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda