spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FODOR: Sper ca anul acesta să desființăm Budi Bar. Procese de 15 ani

Știri din Județ

Publicitate

Astrid Fodor, primarul Sibiului, a remarcat la finalul ședinței de Consiliu Local de astăzi că sistemul de justiție în România este foarte greoi, mai ales pentru autoritățile publice. Pornind de la exemplul unui cetățean din Gușterița, care așteaptă de 10 ani punerea în executare a unei decizii judecătorești de demolare a unui imobil vecin, Fodor a spus că și Primăria Sibiu așteaptă ca, după 15 ani de procese, să poată desființa localul denumit Budi Bar din Parcul Sub Arini. „Avem nu mai știu câte procese câștigate cu partea adversă. Și mereu se găsesc tertipuri, noi procese. Sper că vom avea anul acesta ultimul proces.” a declarat Fodor.

Denumit popular Budi Bar, localul se află în parcul Sub Arini la intrarea dinspre Bazinul Olimpia și funcționează în cadrul fostelor toalete publice ale parcului. Aceștia au construit și terase pe două laturi ale clădirii.

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Spatiul respectiv + terasa de 200mp nu sunt ale cui are acolo afacerea, terenul nu e intabulat , primaria nu incaseaza impozitul pe el, cei de acolo isi vad de bar fara sa plateasca un leu , mai si subinchiriaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda