0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

20.000 de spectatori în a doua zi la Focus in the Park

Știri din Județ

Cât de mare este parcul Sub Arini a părut neîncăpător aseară pentru cât de mulți oameni au dorit să o vadă live pe Irina Rimes pe scena principală de la Focus in the Park. Peste 20.000 de oameni au umplut peluza parcului, au cântat și au dansat pe muzica Irinei, și a fost doar a doua zi de festival. Astăzi, Focus in the Park vă invită la un alt concert ce va stabili, probabil, noi recorduri de audiență. În această seară, pe Focus Stage by Continental urcă una dintre cele mai în vogă trupe ale ultimilor ani, Subcarpați. Concertul va începe la ora 21:30. Premergător, pe scena principală vor concerta și Omul cu Șobolani iar pe Sibiutiful Stage by Kaufland vor urca astăzi One Night Stand și Yardie Flo. Mâine, pe main stage vor concerta Basska și Șuie Paparude, pe scena Sibiutiful Partizan și Disconnected iar duminică are loc un eveniment muzical cu adevărat special, un concert susținut de trupa Byron și muzicieni ai Filarmonicii Sibiu.


 
Evenimente speciale la Focus in the Park
 
Sâmbătă și duminică, în prima parte a zilei, ne reconectăm cu natura. Alegerea de a te mișca și a te reconecta, dimineața, este unul din cele mai importante lucruri pe care îl poți face pentru tine. Prin urmare, vă invităm la două sesiuni revigorante, accesibile tuturor nivelurilor, în care vom încălzi încheieturile, vom tonifia musculatura și vom elibera canalele mentale și emotionale pentru întreaga zi! Atelierele sunt organizate în colaborare cu Yoga and Forest Bathing și Loop Yoga.
Duminică, la ora 17, din parcul Subarini, de pe peluza Focus in the Park, pornește o nouă tură de Biciclete Cochete. Plecarea are loc la ora 17:30 pe pista de biciclete, până la intersecția cu strada Ludoș și retur înapoi la festival, unde toate participantele sunt așteptate cu o limonadă rece. De asemenea, tot în ultima zi a festivalului va avea loc prima ediție Focus Talks, o discuție cu specialiști din industria de evenimente, despre tendințele actuale din domeniul muzical.
La final, dar nu la urmă, trebuie să știți că avem mereu grijă de natură în tot ceea ce facem la Focus, de la modul în care lăsăm parcul intact după fiecare ediție până la încurajarea folosirii mijloacelor de transport alternative și la parteneriatul cu SOMA Salubrizare – Zona Sibiu pentru a crea toate condițiile pentru colectarea selectivă a gunoiului. Rugăm toți participanții la eveniment să se debaraseze de deșeuri într-un mod responsabil și să utilizeze cu încredere punctele de reciclare amplasate în festival.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș