spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Concert Sweet Kiss la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Îți este dor de muzica anilor 90? Îți sună cunoscute piesele „Alin, Alin” sau „Floare Albă, Floare Neagră”? Cu sigurantă le-ai fredonat măcar o dată!
Sweet Kiss concertează pe 4 septembrie în Parcul Tineretului la Sibiul de Odinioară.


Sweet Kiss este o formație de muzică românească din anii 90. Trupa are în componență pe Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurentiu Vasioi. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără Alin, Alin, Floare albă, floare neagră, M-ai părăsit nu-mi pasă, Plouă iar.

După succesul avut cu trupa Sweet Kiss, care s-a destrămat în 2004, Irina nu a stat departe de lumina reflectoarelor, continuându-și cariera în muzică. Laurențiu a lucrat într-un studio de producție muzicală, colaborând cu mai multe formații, în timp ce Nicoleta a avut mai multe proiecte muzicale în Italia și Anglia. În 2016, trupa s-a reunit pentru a susținut câteva spectacole în orașul lor natal, Galați, iar din vara anului 2020 cu ocazia lansării melodiei „Verde Garofiță” s-au reunit din nou iar de data asta se pare că artiștii depun eforturi pentru ca trupa să rămână unită.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…