spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Odiseea renovării secției de neurologie continuă. Astăzi un nou episod!

Știri din Județ

Publicitate

În august 2018, Consiliul Județean Sibiu anunța semnarea contractului pentru reabilitarea clădirii secției de neurologie a Spitalului Județean Sibiu. Au alocat peste 9 milioane de lei plus TVA și contractul a fost câștigat de asocierea de firme SC Construcții SA și Sfera Con Srl. Au promis că în doi ani vor termina lucrarea. Dar nu a fost așa.

Publicitate

Firma SC Construcții SA din Sibiu a intrat în declin și în iulie 2020, când secția trebuia să fie reabilitată, aceasta nu era decât un imens șantier. Contractul a fost reziliat cu acordul părților. Apoi o nouă licitație deschisă pentru continuarea lucrărilor. În 12 februarie 2021, a fost aleasă asocierea Asocierea Total NSA AG Construct SRL – Hospital Technical Solutions SRL – Pro Hart Group SRL. Din cele trei oferte depuse, una a fost exclusă pentru lipsa tuturor documentelor. Doar că o firmă a depus contestație. Din nou întârzieri.

Astăzi, pe siteul SEAP se confirmă finalizarea după doi ani a acestei licitații. Din nou câștigători sunt aceași asociere cu Total NSA AG Construct, firmă controlată de omul de afaceri sibian Ioan Domnariu. Contractul a ajuns la 16,5 milioane de lei plus TVA pentru a finaliza lucrările începute de cei de la Construcții SA în 2018. Termenul de finalizare a lucrărilor este acum de 12 luni de la semnarea contractului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare