-3.8 C
Sibiu
marți, 29 noiembrie, 2022

30 de ani de prietenie, 20 de ani de înfrățire între Racovița și Carquefou, Franța

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Reprezentații comunei Carquefou din Franța împreună cu doamna primar Véronique Dubettier-Grenier vor întreprinde o vizită oficială în România, la Racovița în perioada 04-06 octombrie 2022. 

Vizita se desfășoară ca parte din ciclul evenimentelor comune realizate cu prilejul împlinirii în anul acesta a 30 de ani de prietenie și 20 de ani de înfrățire între localitățile Carquefou și Racovița. Acesta este cea de-a doua vizită, în acest an, realizată de reprezentanții comunității din Carquefou la Racovița, în luna iunie s-a desfășurat vizita reprezentanților Comite de Jumelange.

În cadrul vizitei doamna primar Véronique Dubettier-Grenier va fi însoțită de membri ai echipei administrației locale: Valérie Fresneau, asistentă aleasă pentru familie și educație, Morgane Baptista, asistentă aleasă pentru Cultură și Christine Ansquer, consilier delegat pentru asociații culturale și înfrățire.

Primirea oficială a delegației franceze se va realiza de către doamna primar Andreea Voicu și reprezentanți ai comunității locale și  va avea loc miercuri 5 octombrie 2022, ora 10, la sediul primăriei comunei Racovița.

Întâlnirea constituie o excelentă oportunitate de reconfirmare a raporturilor dintre cele două comunități și de semnare a unui nou acord de colaborare și schimb de bune practici în domeniul administrației, educației, sportului, culturii, turismului și agriculturii. 

În cadrul întrevederilor cu membrii delegației din Carquefou se va realiza o analiză a raporturilor bilaterale de până acum și se vor puncta direcțiile colaborărilor viitoare.

Vizita reprezentanților comunității Carquefou (Franța) este susținută și cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri