-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

30 de ani de prietenie, 20 de ani de înfrățire între Racovița și Carquefou, Franța

Știri din Județ

Reprezentații comunei Carquefou din Franța împreună cu doamna primar Véronique Dubettier-Grenier vor întreprinde o vizită oficială în România, la Racovița în perioada 04-06 octombrie 2022. 

Vizita se desfășoară ca parte din ciclul evenimentelor comune realizate cu prilejul împlinirii în anul acesta a 30 de ani de prietenie și 20 de ani de înfrățire între localitățile Carquefou și Racovița. Acesta este cea de-a doua vizită, în acest an, realizată de reprezentanții comunității din Carquefou la Racovița, în luna iunie s-a desfășurat vizita reprezentanților Comite de Jumelange.

În cadrul vizitei doamna primar Véronique Dubettier-Grenier va fi însoțită de membri ai echipei administrației locale: Valérie Fresneau, asistentă aleasă pentru familie și educație, Morgane Baptista, asistentă aleasă pentru Cultură și Christine Ansquer, consilier delegat pentru asociații culturale și înfrățire.

Primirea oficială a delegației franceze se va realiza de către doamna primar Andreea Voicu și reprezentanți ai comunității locale și  va avea loc miercuri 5 octombrie 2022, ora 10, la sediul primăriei comunei Racovița.

Întâlnirea constituie o excelentă oportunitate de reconfirmare a raporturilor dintre cele două comunități și de semnare a unui nou acord de colaborare și schimb de bune practici în domeniul administrației, educației, sportului, culturii, turismului și agriculturii. 

În cadrul întrevederilor cu membrii delegației din Carquefou se va realiza o analiză a raporturilor bilaterale de până acum și se vor puncta direcțiile colaborărilor viitoare.

Vizita reprezentanților comunității Carquefou (Franța) este susținută și cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary