21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Baia Populară Sibiu a obținut premiul secțiunii ”Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA

Știri din Județ

Baia Populară Sibiu a obținut premiul secțiunii ”Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA (balenar/wellness)” acordat în cadrul Congresul turismului balnear și de wellness al României, organizat în perioada 4-6 octombrie la Sovata de către Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.

Premiul a fost acordat ca o recunoaștere a faptului că, prin investițiile realizate pentru reabilitarea totală și modernizarea locației, Sibiul a câștigat un centru de wellness modern, situat într-un imobil istoric pus în valoare așa cum merită.

Reamintim că Baia Populară Sibiu a fost complet reabilitată și modernizată, fiind restaurate și elementele de arhitectură valoroase. Complexul, redeschis în 2021, oferă clienților servicii de masaj și saună, cât și posibilitatea practicării sportului într-o sală de fitness dotată cu echipamente moderne sau a înotului, în bazinul complet modernizat. Reabilitarea Băii Populare nu a însemnat doar modernizare, ci și conservare. O serie de elemente vechi, existente în clădire încă de la începuturi au fost restaurate: ușile de la intrare, recepția, scările, o parte din ușile și însemnele din interior.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri