spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Baia Populară Sibiu a obținut premiul secțiunii ”Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA

Știri din Județ

Publicitate

Baia Populară Sibiu a obținut premiul secțiunii ”Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA (balenar/wellness)” acordat în cadrul Congresul turismului balnear și de wellness al României, organizat în perioada 4-6 octombrie la Sovata de către Organizația Patronală a Turismului Balnear din România.

Premiul a fost acordat ca o recunoaștere a faptului că, prin investițiile realizate pentru reabilitarea totală și modernizarea locației, Sibiul a câștigat un centru de wellness modern, situat într-un imobil istoric pus în valoare așa cum merită.

Reamintim că Baia Populară Sibiu a fost complet reabilitată și modernizată, fiind restaurate și elementele de arhitectură valoroase. Complexul, redeschis în 2021, oferă clienților servicii de masaj și saună, cât și posibilitatea practicării sportului într-o sală de fitness dotată cu echipamente moderne sau a înotului, în bazinul complet modernizat. Reabilitarea Băii Populare nu a însemnat doar modernizare, ci și conservare. O serie de elemente vechi, existente în clădire încă de la începuturi au fost restaurate: ușile de la intrare, recepția, scările, o parte din ușile și însemnele din interior.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie