5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

„Marocco”, va fi prezentat la Centru Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, în prezența echipei filmului

Știri din Județ

Cel mai recent film regizat de Emanuel Pârvu, „Marocco”, va fi prezentat miercuri, la Centru Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu, în prezenţa regizorului, a producătorului Miruna Berescu şi a actriţei Emilia Popescu, informează un comunicat transmis AGERPRES.

” ‘Marocco’ e o poveste universală despre responsabilitatea morală a faptelor care duc la consecinţe fatale, dar şi despre lanţul faptelor mici făcute cu intenţii bune care generează prăbuşirea unui eşafodaj construit pe o iubire puternică. Într-un şir de întâmplări în care toţi au avut intenţii bune, dar totul se sfârşeşte cu moarte, cine e vinovatul?!”, se arată în prezentarea filmului.

„Marocco” a fost nominalizat la categoria Cel mai bun film la San Sebastian International Film Festival 2021 şi la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2022, potrivit organizatorilor evenimentului.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona online de pe Eventbook sau direct de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

„Marocco” va avea proiecţia în cadrul unui proiect numit „ESTE Filmului de Miercuri”, organizat de Asociaţia Este Film şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Sursa: Agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș