19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

A condus beat prin localitatea Sângătin. Și alți șoferi sibieni au fost depistați băuți

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de către polițiștii sibieni în cursul zilei de 17 octombrie.

Astfel, în jurul orei 12:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară în cartierul Magnolia, deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:00, pe raza municipiului Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada St. L. Roth de către un localnic în vârstă de 47 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 19:30, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Alba, aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 1. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20:00, pe raza localității Sângătin, polițiștii Postului de Poliție Apoldu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat valoarea de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri