14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 03 iunie, 2023

FOTO: Patru persoane rănite într-un accident produs lângă Boița

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Un accident rutier cu victime s-a produs pe DN 7, km. 251, la intrarea în localitatea Boița, dinspre Tălmaciu. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital.


Conform primelor date, o coliziune frontală a avut loc între un autocamion condus spre Sibiu și un autoturism condus dinspre Sibiu spre Vâlcea. Cei patru ocupanți ai autoturismului, conducătoruo auto și soția sa, în vârstă de 44 de ani fiecare, un băiat în vârstă de 11 ani și o fată în vârstă de 13 ani, toți din municipiul București, au fost răniți și transportați la spital. La volanul autotrenului se afla un cetățean străin în vârstă de 56 de ani.

Traficul se desfășoară alternativ.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență la un accident rutier la intrarea în localitatea Boița dinspre Tălmaciu. La fața locului a intervenit și SAJ Tălmaciu.4 persoane: doi minori și doi adulți au primit îngrijiri medicale la fața locului.
Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu două persoane conștiente. O femeie de 44 de ani cu traumatism abdominal și un bărbat de 44 de ani cu traumatism la membrele superioare. Echipajele SAJ au transportat la spital doi minori.”
Sg. maj. Andreea Ștefan – ISU SIBIU

„SAJ SIBIU, a trimis de urgenta un echipaj de tip B la intrare în localitatea Boita dinspre Talmaciu la un accident rutier.
Un autotren și un autoturism au întrat în coliziune.Au rezultat 4 victime, doi adulți și doi copii. O fata de 13 ani cu traumatism de membru inferior și un băiat de 11 ani cu traumatism de umăr au fost transportati de către echipajul SAJ la CPU Luther.
Echipajele ISU , prezente la fata locului au transportat adulții la UPU Sibiu.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri