11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Crucea Roşie Sibiu a început un program de igienă orală destinat celor mici

Știri din Județ

Crucea Roşie Sibiu a demarat programul anual despre periajul corect al dinţilor şi despre igiena orală iar până la finalul acestei luni va ajunge la peste 7.400 de copii din întreg judeţul. Fiecare copilaş va beneficia de un instructaj despre periajul corect, va primi un pacheţel cu produse Colgate şi o diplomă de participare la acest proiect.

„Săptămâna aceasta a început programul de igienă orală destinat celor mici şi am fost deja în 10 şcoli gimnaziale din municipiul Sibiu: Şcoala Gimnazială „Regina Maria”, Şcoala Gimnazială „Regele Ferdinand”, Şcoala Gimnazială nr 21, Şcoala Gimnazială nr 12 şi Nr 13, Şcoala Gimnazială Nr 25, Şcoala Gimnazială „Radu Sălăjan”, Şcoala Andreiană, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi Colegiul Naţional „Octavian Goga”.

Săptămâna viitoare vom ajunge cu aceată caravană a sănătăţii orale în localităţi despre care mărturiesc că nu am auzit până la acest program: Pelişor, Giacăş, Şmig, Rondola, Floreşti, Curciu dar şi în localităţi cunoscute nouă tuturor: Mediaş, Ocna Sibiului, Alţâna, Blăjel, Birghiş, Brateiu, Alma, Dârlos, Bazna, Aţel, Boian, Ludoş, Marpod şi multe altele.

Programul acesta ne este tare drag pentru că astfel ajungem la cei mai mici beneficiari ai noştri care mereu ne primesc cu zâmbetul larg şi cu bucurie.

Este al doilea an când derulăm acest proiect şi ne propunem să ajungem la toate şcolile din judeţ. Anul trecut au fost peste 9.500 de beneficiari de la 67 de şcoli din întreg judeţul.

Fiecare şcoală care participă la acest proiect, beneficiază de produse de igienă şi de un mulaj cu dinţii pe care profesorii îl vor folosi pe tot parcursul anului.

Mulţumesc pe această cale angajaţilor şi voluntarilor care ne-au ajutat atât la descărcat, la pregătit pachetele dar şi la distribuţie.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri