18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Primarul Astrid Fodor prezentă la Evenimentul Regional Sibiu, organizat de Camera de Comerţ

Știri din Județ

Primarul Astrid Fodor a participat în joi seară la Evenimentul Regional Sibiu, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România).

În prezența Consulului General al Germaniei la Sibiu – doamna Ursula Kerstin Jahn, a directorului general al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană – domnul Sebastian Metz, a reprezentanților companiilor sibiene membre AHK și a celor ai comunității de business din regiune, primarul a transmis un mesaj de încurajare în acest context economic dificil, dar și intenția de a continua și dezvolta parteneriatul dintre administrația locală și mediul de afaceri:

„Sibiul s-a dezvoltat economic în timp, cu eforturi mari de partea investitorilor și a autorităților locale. Am construit împreună o locație economică stabilă, atractivă, care a depășit cu bine alte crize, cum a fost cea din 2008 sau cea generată de pandemie. Am încredere că mediul de afaceri sibian va dovedi din nou că este puternic, că are un management performant și că va găsi soluții să depășească și această criză pentru că Sibiul este o locație ofertantă și viabilă, cu multe de oferit. Primăria Sibiu a fost și continuă să le fie alături, prin măsuri și proiecte concrete care să dezvolte în continuare orașul, pentru a-l menține plăcut pentru cetățeni și atractiv pentru investitorii existenți și potențiali.” (Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc