spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ce surse de căldură alternative există la centrala termică pe gaz? (P)

Știri din Județ

Publicitate

Odata cu intrarea in sezonul rece, temperatura din locuinta si numerele afisate pe termostatul centralei tale pe gaz au inceput sa fie tot mai scazute.


Sa locuiesti intr-un disconfort termic pentru tine si familia ta nu reprezinta intocmai o solutie, asa ca noi venim cu o alternativa mai eficienta, si anume 3 tipuri de sisteme termice care pot inlocui cu succes incalzirea cu gaz. Potrivite atat pentru o casa, cat si pentru un apartament, dispozitivele termice pe lemne si energie eletrica din catalogul online PeFoc.ro reprezinta variante mai economice, mai eficiente si mai placute estetic decat clasica centrala pe gaz, ajutand la reducerea considerabila a sumei afisate pe factura de final de luna!

Fa cunostinta cu cele 3 game importante de echipamente de incalzire din catalogul PE FOC si alege optiunea perfecta pentru tine si caminul tau:

SEMINEE DECORATIVE

Intalnite destul de des si sub numele de ,,seminee false”, semineele decorative reprezinta variante de incalzire economice si avansate pentru persoanele care locuiesc la apartament. Un semineu decorativ vine cu o intretinere simpla, 0 emisii de fum si nu necesita racordare la un sistem de evacuare gaze arse, asa ca te vei putea bucura de noul tau semineu in cateva minute de la primirea acestuia. Bucura-te de confort termic si o estetica impresionanta chiar si in anotimpul rece cu un biosemineu, un semineu electric, pe gaz sau de exterior!

SOBE PE LEMNE

Cu o soba pe lemne profesionala din catalogul PE FOC vei avea parte de toata caldura necesara in acest sezon, dar si de o ambianta interioara deosebita. Poti opta pentru modelul favorit dintre sobele de fonta sau samotate, cu design rustic sau modern, variante mini sau suspendate si care sunt proiectate dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in domeniu. Toate modelele vin cu o putere calorica mare, numeroase optiuni de amplasare (drept/pe colt), preturi variate si o utilizare sigura si confortabila.

FOCARE SEMINEE

Descopera o gama destinata exclusiv focarelor pentru realizarea semineului tau mult visat. Cu un focar semineu pe lemne vei obtine confortul termic dorit in locuinta ta, indiferent de dimensiunile acesteia, si vei avea parte de numeroase modalitati de decorare a semineului tau. Pe langa randamentul termic optim, un semineu pe lemne va deveni in cel mai scurt timp focusul vizual din intregul interior al locuintei si te va scuti de o suma considerabila la incalzire!

Investeste in solutii inteligente de incalzire pentru a te bucura de confort termic la superlativ si de o ambianta inconfundabila in apartamentul sau casa ta, cu gama de dispozitive termice din catalogul PeFoc.ro. Descopera modelele disponibile si alege optiunea ideala pentru tine, iar noi iti oferim consultanta necesara si transport garantat direct la tine acasa!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri