7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO EXCLUSIV: Polițistul sibian Viorel Teacă, decorat cu „Emblema de Onoare a MAI”

Știri din Județ

Celebrul polițist sibian, Viorel Teacă, actualmente actor în serialul AXN „Oamenii legii”, a primit o veste minunată. Acesta a fost decorat cu „Emblema de Onoare a MAI”. Gestul vine ca mulțumire pentru profesionalismul, dedicarea și consecvența în obținerea unor rezultate deosebite în activitatea profesională.


Viorel Teacă a devenit popular pe rețelele de socializare după ce a filmat și postat mai multe clipuri video de divertisment. Multe dintre acestea fiind preluate chiar și de publicații străine. A reușit să fie urmărit de peste 700.000 de oameni pe TikTok și Facebook iar datorită „lipiciului la public” acesta a organizat o campamie umanitară prin care a salvat viața unui copil de 16 ani, bolnav de cancer. În doar trei zile a reușit să strângă 20.000 de euro.

Tot din dorința de a ajuta oamenii, Viorel Teacă a înființat în anul 2019, primul curs de acordare a prim-ajutorului de bază. Acesta a reușit să instruiască peste 1000 de voluntari, după modelul de intervenție a celor de la SMURD și ambulanță. Din păcate, este singurul din cadrul Poliției Române care face acest lucru.

De asemenea, polițistul Viorel Teacă a fost primul care a avut ocazia și onoarea de a purta și testa noua uniformă a Poliției Române.

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Emblema de Onoare, pt ce? Pt ca a tras cateva duble si pt ca a fost platit am’pwlea ca sa mineze ca isi face treaba? Pe ceilalti fraieri din strada sau din birouri care chiar isi fac treaba, nu ii mai premiază nimeni. De eram in locul lui, de rusine refuzam. Teaca, pt mine esti zero barat, cu oricâte PCR-uri ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri