spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Primul turneu al Cupei României la baschet în scaun rulant se desfășoară weekend-ul acesta la Sala Transilvania din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

După un prim proiect finanțat prin În Stare de Bine și derulat în 2021, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu continuă eforturile începute încă din anul 2018 în lucrul cu persoanele cu dizabilități și va organiza, în cadrul proiectului Integrarea în societate a persoanelor cu dizabilități motrice prin activități sportive – Cupa României la baschet în scaun rulant, o competiție națională care va aduce împreună practicanții de baschet în scaun rulant din patru orașe din România: Sibiu, Cluj Napoca, Argeș și Brașov. 

Publicitate

Primul turneu are loc în perioada 9-11 decembrie 2022 la Sala Transilvania din Sibiu și toți iubitorii sportului sunt așteptați să îi încurajeze pe Zburătorii din toată țara, în încercarea lor de a fi cei mai buni la baschet în scaun rulant.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în comunicatul de presă atașat, alături de câteva imagini. 

Apreciem nespus preluarea acestor informații și sprijinul dvs. în creșterea vizibilității acestui eveniment. Pentru că acești sportivi sunt un exemplu de curaj pentru noi toți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr