spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Șoc internațional după moartea familiei de spanioli, în accidentul de pe Hula Bradului

Știri din Județ

Publicitate

Gorjeanul vinovat de accidentul mortal de pe Hula Bradului, cercetat pentru omor calificat

Presa internațională, în special cea spaniolă, a relatat zilele trecute despre gravul accident produs pe Hula Bradului din Sibiu, acolo unde trei membrii a unei familii de spanioli și-au pierdut viața. Singura supraviețuitoare din „mașina morții” este o tânără de 15 ani. ACTUALIZARE: Fiica cea mică a murit în spital.


Contactat de reporterii Sibiu Independent, Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, a declarat faptul că starea tinerei de 15 ani este în continuare critică, fiind intubată pe secția ATI.

Familia de spanioli se afla în România pentru a petrece câteva zile cu fiica lor, ca o mică vacanță. Tânăra de doar 21 de ani se afla în Romania la studii, prin programul Erasmus. Mașina închiriată din București, o Dacia Logan și care era condusă chiar de Alicia del Carmen, tânăra studentă, a ajuns un morman de fiare.

Cum s-a produs accidentul!

În seara zilei de 4 decembrie, în jurul orei 20:45, pe DN 1, în zona Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două persoane. Principalul vinovat, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu și ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia.

Din nefericire, impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre o familie de spanioli: tatăl în vârstă de 67 de ani, soția acestuia de 55 de ani, și una dintre fiice în vârstă de 21 de ani.

Șoferul vinovat se află internat în spital însă viața acestuia este în afara oricărui pericol și urmează să fie externat în curând. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă și omor din culpă.

Publicitate

12 COMENTARII

  1. As propune ca in acest caz sa se faca o exceptie iar cel care a provocat accidentul sa fie cercetat și judecat in Spania tara de domiciliu a celor pe care i-a bagat in pamant. Dupa care pedeapsa sa fie comunicata public.
    Cred ca numai asa se pot linistii pe viitor astfel de indivizi cu acest gen de apucături. Sa nu uitam ca suntem de multi ani pe primul loc in Europa la accidente cu victime.

    • La noi dacă va fi judecat nu va face mai mult de 5 ani asta dacă va face pușcărie dar nu cred .in Spania va fi pe viața
      Culmea ca a omorât 3 pers una in stare gravă cine știe dacă va trai și cu ce sechele va rămâne și el e in viața fără pericol de viața .
      Asta e legea la noi de asta și atâtea accidente ca nimeni nu mai respecta nimic .

  2. Din păcate nu este singurul, de câte ori venim in țară mi-e frică să conduc. Am văzut depășiri in condiții de puțină vizibilitate, linie continuă și zăpadă pe șosea, situație în care noi trebuia să ne tragem spre dreapta de tot, ca nerăbdători care depășeau de forma ilegală, să nu intre în noi. Și cel mai mult mi-a atras atenția că practic nu vezi nici o mașină de poliție pe drumurile noastre.

  3. Dumnezeu sa- i odihneasca!
    5……sau 3….Huidu….justitia romana e permisiva….
    Si totusi….ce masina avea imbecilul? Ceva BMW? Astora o data cu masina cumparata, parca si- au pierdut mintile. Terorist pe 4 roti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda