4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Muzeul Brukenthal din Sibiu oferă publicului 17 zile de acces gratuit în 2023

Știri din Județ

Muzeul Naţional Brukenthal a decis să ofere publicului 17 zile de acces gratuit în anul 2023, pentru a da posibilitatea tuturor categoriilor de vizitatori să se bucure pe rând de Palatul Brukenthal, Casa Albastră, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Cinegetic şi Muzeul de Istorie, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

În prima zi de joi a fiecărei luni din 2023, pensionarii pot vizita Muzeul Naţional Brukenthal, în cadrul programului „Joia seniorilor”. La cele 12 zile de joi cu gratuitate pentru pensionari se adaugă ziua de 25 februarie, când oricine poate vizita gratis Palatul Brukenthal şi Casa Albastră, fiind astfel sărbătorită ziua deschiderii muzeului de la Sibiu.

În 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, toate doamnele şi domnişoarele vor avea acces gratuit la Muzeul de Artă Contemporană.

Copiii, părinţii şi bunicii care îi însoţesc nu vor plăti bilet în 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, pentru a vizita Muzeul de Istorie Naturală.

În 13 octombrie, de Ziua Mondială a Reducerii Riscului la Dezastre, vizitatorii au acces gratuit la Muzeul Cinegetic.

De Ziua Naţională a României, în 1 decembrie, accesul va fi gratuit la Muzeul de Istorie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș