spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ne mai mirăm de numărul accidentelor?! Alcoolul încă „domnește” în trafic!

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Acum trei zile, în jurul orei 18:00, pe strada Cimitirului din localitatea Șura Mică, polițiștii din cadrul Poliției Ocna Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 52 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni este cercetat și un sibian în vârstă de 34 de ani, care, la data de 28 ianuarie, în jurul orei 02:30, a condus un autoturism pe strada Sibiel, din municipiul Sibiu, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Chiar și ieri, în jurul orei 10:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au testat alcoolscopic un sibian în vârstă de 44 de ani, depistat la volanul unui autoturism condus pe strada Nicolae Iorga. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului