12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Când ura și vulgaritatea o iau razna la Sibiu, intervin procurorii!

Știri din Județ

Scriam acum câteva zile despre un tânăr polițist, care deși era în timpul liber, a reușit să prindă un hoț ce a fugit din magazinul Profi din Sibiu.


Lăudat pe pagina oficială a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Adrian a ajuns în decurs de câteva ore, înjurat și amenințat în mediul online de către un internaut. Acum, polițistul a fost sfătuit să depună plângere pentru ultraj și cel mai probabil, o să o și facă. Pentru că astfel de oameni, cu un asemenea caracter, nu fac deloc cinste orașului Sibiu.

Nea Marin, autorul unui clip video pe platforma TikTok, a reușit să șocheze zeci de persoane și chiar și polițiști. Știam de clip de câteva zile, însă l-am socotit ca neadecvat și extrem de grav din punct de vedere uman. Aproape 3 minute de injurii rasiste și amenințări. Pentru ce? Pentru că Adrian a ales să aplice legea, indiferent de prejudiciu și gravitate!

Captură clip video

„Între timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a solicitat polițistului amenințat să depună plângere penală pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Așteptăm să vedem ce măsuri preventive vor fi luate împotriva acestui specimen care, în opinia noastră, chiar reprezintă un pericol pentru societate.” transmit reprezentanții SNPR DECUS

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri