4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Un șofer amețit puțin de alcool s-a răsturnat cu mașina la Slimnic

Știri din Județ

Un șofer în vârstă de 53 de ani, ce a gustat puțin din niște băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe DN 14, la intrarea în localitatea Slimnic.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri minori, în vârstă de 10, respectiv 17 ani, toți fiind transportați la spital conștienți. Ocupanții mașinii sunt din județul Vâlcea. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul în vârstă de 17 ani a suferit un traumatism de membru inferior iar copilul în vârstă de 10 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B în localitatea Slimnic,unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.In urma accidentului au rezultat au suferit vătămări corporale doi adulți și doi copii. Echipajele SAJ și ISU prezente la fata locului, au asistat medical victimele și au transportat la UPU după cum urmeaza: SAJ Sibiu ,a transportat un tânăr de 17 ani cu traumatism de membru inferior.
-un copil de 10 ani cu traumatism cranio-facial.
Mama acestora ,a fost transportata în calitate de aparținător. Echipajul ISU a transportat un bărbat la UPU Sibiu.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri