spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Județul Sibiu – La 77 de ani, beat la volan. Alt șofer era drogat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


La data de 10 februarie, în jurul orei 14:45, în municipiul Mediaș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horia, un localnic în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceiași zi, în jurul orei 17:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rahova de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Șelimbăr. Polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, testarea alcoolscopică indicând totodată un rezultat de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 februarie, în jurul orei 21:30, în Copșa Mică, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, un localnic în vârstă de 77 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, oprindu-se într-un șanț. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 februarie, în jurul orei 00:40, pe DN 14, în zona localității Șeica Mare, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și s-a oprit în afara părții carosabile, într-un șanț. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Axente Sever, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând valoarea pozitiv la amfetamină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor