11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Ghidul de informare în caz de cutremur – disponibil pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu

Știri din Județ

Realizat de către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), Ghidul de informare în caz de cutremur poate fi accesat și de pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu, www.cjsibiu.ro. În acest fel, cetățenii, companiile și autoritățile au la dispoziție informații clare cu ceea ce trebuie să facă înainte, în timpul, cât și după producerea unei mișcări seismice.


În cadrul Ghidului există și o secțiune de materiale informative destinate copiilor ce pot fi utilizate atât de profesori, cât și de părinți în a le explica, într-un format simplu și atractiv, care sunt pașii de urmat în caz de cutremur.

De asemenea, Ghidul conține o listă a bunurilor care nu trebuie să lipsească din trusa de supraviețuire, de la alimente și apă, până la saci de dormit, medicamente, lanterne și aparat de radio.

Am pornit de la premisa că paza bună trece primejdia rea și că un om informat este întotdeauna pregătit. În acest moment, Ghidul de informare în caz de cutremur poate fi accesat și de pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu însă, în scurt timp, acest material informativ fi oferit de paginile tuturor instituțiilor aflate în subordine. Ne dorim ca oamenii să aibă la dispoziție informații coerente și cuprinzătoare, realizate de specialiști din cadrul DSU”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri