21.3 C
Sibiu
joi, 01 iunie, 2023

Nelipsitele abateri rutiere de pe raza județului Sibiu. Consumul de alcool sau droguri, dar și lipsa permisului

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Acum trei zile, în jurul orei 21:30, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către o tânără în vârstă de 19 ani, din Copșa Mică. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânăra nu deține dreptul de a
conduce autovehicule pe drumurile publice.

O zi mai târziu, în jurul orei 04:30, în Agnita, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu, la volan fiind identificat un localnic în vârstă de 32 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După doar câteva ore, polițiștii au depistat, în jurul orei 11:15, pe DC 58, în comuna Racovița, un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Șelimbăr. Din verificările efectuate a rezultat faptul că vehiculul nu este înregistrat sau înmatriculat. De asemenea, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Testarea alcoolscopică efectuată de către polițiști a indicat și de această dată un rezultat pozitiv, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Probleme au fost și la Avrig, acolo unde, în jurul orei 20:30, a fost identificat un șofer în vârstă de 19 ani, din Porumbacu de Sus. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La data de 19 februarie, în jurul orei 03:30, pe raza localității Laslea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Daneș. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 19 februarie, în jurul orei 05:00, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri