7.3 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

The Mono Jacks vor cânta în premieră viitorul lor album la Sibiu

Știri din Județ

The Mono Jacks vor cânta în premieră viitorul lor album la Sibiu. Încep turneul național de promovare în Oldies Pub pe 23 martie


The Mono Jacks lansează un nou album vineri, 24 martie, iar primul concert din turneul de promovare va avea loc la Sibiu în Oldies Pub.

“Sibiul este unul dintre orașele noastre preferate, așa că ne-a încântat ideea de a începe turneul în acest oraș și de a cânta viitorul nostru album în premieră aici. ‘Norul Nouă’ este un album care a fost înregistrat în doua etape, la aproape un an distanta. Din sesiunile de înregistrări au fost alese 10 piese câștigătoare, iar ele constituie un album care este probabil cel mai optimist album al trupei” 

Viitorul album The Mono Jacks – ‚Norul Nouă’ este programat pentru lansare la sfârșitul lunii martie. Albumul va beneficia de un turneu național de promovare care va cuprinde următoarele concerte:

23 martie – Oldies Pub, Sibiu

24 martie – /Form Space, Cluj

25 martie- Soho Music Hall, Bistrița

31 martie – Doors Club, Constanța

1 aprilie – Daily Pub, Galați

6 aprilie- Legend Pub, Iași

7 aprilie- Berăria Valhalla, Bacău

8 aprilie – Art Rock Cafe, Suceava

20 aprilie – Rockstadt, Brașov

21 aprilie-  Club Touche, Băicoi

12 mai- Sala Palatului, București

Biletele pentru concerte sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/artist/bilete-the-mono-jacks/ 

Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare