spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Profită de spațiul exterior în orice moment cu ajutorul dispozitivelor de încălzire (P)

Știri din Județ

Publicitate

Indiferent de anotimp, spațiul exterior al unei case poate fi o zonă minunată pentru relaxare și socializare, dar asta doar dacă este confortabil si bine echipat.


Din păcate, temperatura scăzută din timpul iernii sau serile răcoroase de primăvară și toamnă te pot împiedica sa te bucuri de curtea sau terasa ta oricand ai vrea.

Totuși, exista metode prin care-ti poti incalzi spațiul exterior, astfel încât să creezi o atmosfera propice pentru serile în care te strangi cu familia sau prietenii dar vremea nu prea ține cu voi. În continuare, îți vom oferi câteva sfaturi utile prin care poți face acest lucru ușor și fără prea multă bătaie de cap. 

1. Instalează un încălzitor portabil

Una dintre cele mai simple și mai convenabile modalități de a-ți încălzi spațiul exterior este utilizarea încălzitoarelor portabile. Acestea pot fi achiziționate în diferite dimensiuni și stiluri și sunt ideale pentru terase (poți opta pentru un incalzitor terasa profesional), filigorii sau orice spațiu exterior de dimensiuni mici sau medii. În plus, acestea pot fi mutate ușor dintr-un loc în altul, ceea ce le face să fie confortabil de utilizat. 

incalzitor-terasa

În cazul în care vrei să-ți echipezi spațiul exterior și pentru activități culinare, cum ar fi gătitul în aer liber, nu uita să arunci o privire și peste gama de gratare de gradina. Această activitate te poate ajuta să-i implici pe toți cei dragi ție și vă oferă încă un motiv în plus să petreceți timp împreună!   

2. Alege un șemineu sau o sobă de terasă

O altă opțiune excelentă pentru a te bucura de căldură cand petreci timp afară este instalarea unei sobe sau a unui șemineu. Acestea pot fi construite din diverse materiale și pot fi alimentate cu lemne sau gaz. În același timp, un șemineu va fi și un element decorativ excelent pentru spațiul exterior și poate fi utilizat în orice anotimp, atunci cand temperaturile sunt scăzute. 

Dacă vrei să creezi o atmosferă boemă, poți alege o vatra de foc. Aceste vatre sunt cunoscute și sub denumirea de firepit și sunt perfecte pentru utilizarea în spațiile exterioare. În plus, sunt ușor de transportat dintr-un loc în altul, iar designul elegant poate adăuga un plus de valoare și frumusețe curțiii sau grădinii tale!

firepit-in-filigorie

3. Creează un perete de protecție

O altă metodă eficientă prin care te poți proteja de vant, în special dacă ai o terasă, este utilizarea foliei sau a pereților de vânt din sticla. Aceștia se montează ușor și sunt potriviți pentru o varietate de construcții, din lemn, metal sau alte materiale. Pot fi utilizați ca să închizi zona în care îți petreci timpul, astfel să fii sigur că ești protejat de orice intemperii.

terasa-inchisa-cu-sticla

Adaugă accesorii care vă vor ajuta să vă încălziți

Pentru a adăuga un plus de confort și stil spațiului exterior, poți alege diferite accesorii care vă vor ajuta și să vă încălziți, precum plapume, perne și pături. Acestea nu numai că oferă un nivel suplimentar de confort termic, dar pot fi și o modalitate excelentă de a adăuga un plus de culoare și stil decorului din spațiul tău exterior. Vor fi de mare ajutor mai ales când afară este răcoare, cum ar fi în serile și diminețile de vară. 

Chiar daca vara este renumita pentru zilele petrecute în curte sau pe terasă, te poți bucura de spațiul tău exterior chiar și atunci cand vremea nu este tocmai prielnică iar temperaturile sunt ceva mai scăzute. Asta dacă îl echipezi așa cum trebuie! Dacă ai o terasă, optează pentru un încălzitor ușor de amplasat și mutat dintr-un loc în altul. Dacă, în schimb, ți-ai amenajat un loc de relaxare în curte, o vatră de foc este alegerea ideala. Aceasta nu doar că-ți va oferi confortul termic dorit, ci va crea o atmosferă plăcută de care te poți bucura împreuna cu familia sau prietenii!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului