spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un nou medic chirurg la Spitalul Militar din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Dr. Daniel – Claudiu Avram, medic primar chirurgie generală s-a alăturat Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, potrivit unui anunț făcut astăzi de reprezentații spitalului.

Publicitate

“Îi urăm „Bun venit” domnului dr. Daniel-Claudiu AVRAM, medic primar chirurgie generală, care s-a alăturat echipei medicale a spitalului. Succes în activitate și multă putere de muncă!”

Foto: Viorela Varna

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Ii urează conducerea Sp Militar Sibiu de bine pe dracu ‘ . Omul a fost angajaț în urma unei hotărâri judecătorești prin care a câștigat procesul cu spitalul ( Conducerea Sp Militar Sibiu de fapt ) . Moga și mafiotii de la Militar „și au luat o „pentru ca acest medic a obținut postul în urma unui concurs pe care aia din conducerea spitalului l au anulat ca și au tras spital și fac ce vor p acolo . Medicul respectiv este medic civil și a trebuit sa se judece cu Spitalul Militar pentru a i fi recunoscuta competenta și examenul pe care l a trecut cu brio . Asa ca hai siktir conducerii acestui spital , sa le fie rușine. Pile pile pile asta se dorește în acest spital iar asta cu felicitări și blablauri este pentru prosti. Pupi condurul lui moga intri în sistem altfel nu ai nici o șansă. Mafia și mafiotii din MaPN .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie