spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Viorel Teacă și-a dat demisia din Poliția Română! – „Vreau să fiu fericit”

Știri din Județ

Publicitate

Celebrul polițist sibian , Viorel Teacă, și-a anunțat în această dimineață, public, demisia din Poliția Română. Acesta a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj emoționant.

Publicitate

Viorel Teacă a devenit popular pe rețelele de socializare după ce a filmat și postat mai multe clipuri video de divertisment. Multe dintre acestea fiind preluate chiar și de publicații străine. A reușit să fie urmărit de peste 900.000 de oameni pe TikTok și Facebook iar datorită „lipiciului la public” acesta a organizat o campamie umanitară prin care a salvat viața unui copil de 16 ani, bolnav de cancer. În doar trei zile a reușit să strângă 20.000 de euro.

Viorel Teacă are 46 de ani, este căsătorit și are un băiețel în vârstă de 9 ani. Conform celor scrise, Viorel Teacă a decis să-și dedice tot timpul familiei, să-și facă persoanele dragi fericite!

Acum aproxiamtiv 5 luni, Viorel Teacă a primit „Emblema de Onoare a MAI”. Tot din dorința de a ajuta oamenii, Viorel Teacă a înființat în anul 2019, primul curs de acordare a prim-ajutorului de bază. Acesta a reușit să instruiască peste 1000 de voluntari, după modelul de intervenție a celor de la SMURD și ambulanță. Din păcate, era singurul din cadrul Poliției Române care făcea acest lucru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer