spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Voluntarii din Echipa Galbenă sprijină construcția unui nou centru social în Turnișor

Știri din Județ

Publicitate

Voluntarii sibieni grupați în Echipa Galbenă au vizitat dis de dimineață, astăzi, clădirea recent ridicată a Centrului social-filantropic Sf Nicolae din Turnișor. Aceștia s-au implicat încă de la prima cărămidă în sprijinirea demersului părintelui Ciprian de a ridica acest centru necesar comunității. Deputata Raluca Turcan, voluntar al Echipei Galbene, a vizitat construcția aflată acum în stadiul la roșu și a promis alături de voluntarii Echipei Galbene că va susține în continuare centrul până la finalizarea clădirii.


„Astăzi ne bucurăm împreună că spațiul destinat unei misiuni pastorale atât de frumoase începe să prindă contur, iar prin efortul comun s-au făcut pași importanți în a duce la finalizare acest proiect minunat dedicat comunității. Acest lucru ne-a determinat sa îl sprijinim pe Părintele Ciprian în demersul acesta, întrucât servim aceluiași scop comun și anume solidaritatea față de comunitate și în special acolo unde este mai mare nevoie de suportul nostru” a declarat Alina Huciu, voluntar Echipa Galbenă.

Voluntarii au adus dulciuri și alimente pentru enoriașii din Turnișor care necesită sprijin.

„Nu suntem la prima inițiativă de a ne alătura construcției unui centru social, întrucât am mai sprijinit și proiectul social Șura Culturală Gușterița, iar inima noastră crește de bucurie când știm că lăsam ceva în urma noastră și că aceste proiecte deservesc ca și spațiu pentru copiii din medii defavorizate” a explicat Alina Huciu, voluntar Echipa Galbenă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă