spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

USR cere noului prim-ministru desființarea pensiilor speciale (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Astăzi, la ora 12, o parte din membri Filialei Județene USR s-au aflat in fața Prefecturii Sibiu pentru a “marca” instalarea noului guvern. Acțiunea s-a desfășurat la nivel național și s-a dorit prin acest demers să fie solicit noului prim-ministru desființarea pensiilor speciale.

Este o noua zi tristă pentru România. In aceste momente, se preda stafeta incompetentei si esecului prin instalarea guvernului Ciolacu. Guvernarea PSD-PNL nu este altceva decât un dezastru pe toate planurile. Din păcate, consecințele acestui eșec cad asupra cetățenilor români, care suferă în urma politicii ineficiente și a deciziilor greșite luate de această coaliție. În această perioadă, am asistat la o lipsă de viziune și de competență în gestionarea problemelor cruciale cu care se confruntă țara. Economia este în declin, investițiile sunt în scădere, iar nivelul de trai al cetățenilor este afectat în mod direct. Sectoare importante, cum ar fi sănătatea și educația, au suferit si sufera de pe urma unei guvernări haotice si iresponsabile.
Este regretabil faptul că, în loc să se concentreze pe dezvoltarea și prosperitatea României, guvernul a acordat prioritate propriilor interese. Taierea pensiilor speciale este o masura de bun simt care trebuie aplicata de maine

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer