spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Expoziția Națională de Filatelie „Aniversări sibiene 2023”, la Biblioteca Județeană ASTRA

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 16-18 iunie, sibienii și nu, numai sunt invitați să viziteze Expoziția Națională de Filatelie „ANIVERSĂRI SIBIENE – 2023”, organizată de Asociația Filateliștilor din județul Sibiu, în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu, Biblioteca Județeană ASTRA și Asociațiunea ASTRA.


Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 16 iunie, de la ora 12:30, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Corp B, parter).
Împătimiții artei colecționării timbrelor și publicul larg, în egală măsură, vor putea admira numeroase și valoroase colecții de #filatelie, #cartofilie și maximafilie având drept teme principale: istoria, cultura, arta, personalități românești și străine. Expoziția este dedicată unor personalități remarcabile pentru cultura, istoria și memoria colectivă ale spațiului românesc: Andrei Șaguna (150 de ani de la moarte), Gheorghe Lazăr (200 de ani de la moarte), Samuel von Brukenthal (220 de ani de la moarte), Octavian Goga (85 de ani de la moarte), Onisifor Ghibu (140 de ani de la naștere).

Așadar, vă așteptăm mâine la deschiderea Expoziției Naționale de Filatelie „ANIVERSĂRI SIBIENE – 2023”, prilej în care invitații vor oferi perspective ilustrative pentru tematicile abordate.


Activitățile și evenimentele Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă