spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un șofer fără permis, vinovatul accidentului mortal de lângă Boița

Știri din Județ

Publicitate

Un accident deosebit de grav.s-a produs azi-noapte, în jurul orei 2:00, pe autostrada A1, lângă localitatea Boița. Din nefericire, două persoane și-au pierdut viața.

Publicitate

O autoutilitară și un autocamion au intrat într-o coliziune violentă chiar pe A1, la km. 225, pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7. Din primele informații, un șofer ce nu poseda permis de conducere a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Alba.

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 22 de ani și pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara, au decedat din cauza rănilor foarte grave.

„La sosirea forțelor două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său. Pasagerul autoutilitare, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului.”a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie