spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Pentru pilotul sibian, Sebastian Barbu, sezonul 2023 continuă cu Raliul Maramureșului

Știri din Județ

Publicitate

Sebastian Barbu a început sezonul 2023 cu o victorie în Raliul Harhigtei, urmată de abandonul din Raliul Argeșului. Pentru pilotul sibian sezonul continuă acum cu Raliul Maramureșului, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Publicitate

În 2022, Raliul Maramureșului a fost prima etapă din calendarul Campionatului Național de Raliuri Betano, iar Sebastian Barbu nu a participat la acest raliu. În schimb, în 2021, la revenirea raliului în Campionatul Național după o pauză de 14 ani, pilotul sibian a încheiat etapa pe poziția a treia în clasamentul general.

După victoria din Raliul Harghiei și abandonul din Raliul Argeșului, Sebastian Barbu are acum nevoie de cât mai multe puncte pentru a-și păstra șansele la titlul național. “Aștept cu nerăbdare startul în Raliul Maramureșului. Este un raliu la care am venit mulți ani ca spectator, doar pentru atmosfera de aici, așa că să pilotez pe probele acestei etape este ceva special pentru mine. Acum am nevoie de cât mai multe puncte și nu trebuie să repet greșeala din etapa precedentă”, a spus Sebastian Barbu, înaintea startului în Raliul Maramureșului.

9 probe speciale pe asfalt cu o lungime ceva mai mare de peste 120 de kilometri. Cam așa a arătat pe scurt Raliul Maramureșului, o etapă care va începe vineri, 23 iune, cu startul festiv programat la Baia Mare Value Center. Sâmbătă, 24 iunie, sunt programate 6 probe speciale cu începere de la ora 09:30, iar duminică, în ultima zi a etapei, sunt programate alte trei  probe.

După primele două etape din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu se află pe locul 4 în clasament cu un total de 45 de puncte.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: Autosole2.0, Gorgandin, Foerch România, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, Mindsoft și Indsoft.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune