spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un șofer vitezoman a intrat cu mașina într-un cap de pod din Șura Mică

Știri din Județ

Publicitate

Azi-noapte, în jurul orei 4:00, s-a produs un autoaccident rutier pe raza localității Șura Mică. Șoferul unei mașini a intrat într-un cap de pod.


Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Între Români, din localitatea Șura Mică, un sibian în vârstă de 21 de ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei din autoturism, o minoră în vârstă de 14 ani, din Șura Mică.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, au intervenit de urgență în această dimineață în jurul orei 04:00 în localitatea Șura Mică, la un accident rutier. Echipajele au acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu o plagă la mână și unei minore de 14 ani, care a fost transportată la CPU Luther cu un traumatism cranio-cerebral, conștientă.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă