spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Sibieni depistați beți la volan. Unii nu aveau nici măcar permis

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Acum două zile, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Loamneș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 02:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Baznei de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 01:00, în afara localității Ațel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 142F de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Dumbrăveni. Testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat într-o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme rutiere au fost depistate și în zona localității Daia, acolo unde polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Vurpăr, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și pe raza satului Nou, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Dealului de către un localnic în vârstă de 41 de ani. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, testarea alcoolscopică a bărbatului indicând valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate a rezultat și că certificatul de înmatriculare al autoturismului este retras, iar autoturismul nu este asigurat cu poliță RCA valabilă.

Azi noapte, în jurul orei 02:00, în localitatea Cârțișoara, polițiștii Postului de Poliție Cârțișoara au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105P de către un localnic în vârstă de 34 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Abateri rutiere au mai fost găsite și pe DN 1, în localitatea Cristian, acolo unde polițiștii Biroului Rutier Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă