spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

JALE! Alte și alte abateri rutiere grave, depistate pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


La data de 14 iulie, în jurul orei 19:45, în localitatea Săliște, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Foltești de către un localnic în vârstă de 39 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 22:30, pe raza localității Cristian, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Probleme au fost găsite și pe raza localității Cristian, acolo unde polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Rezultatul testării alcoolscopice a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii care acționau pe DN 1, în zona localității Veștem pe linia prevenirii și combaterii excesului de viteză au surprins cu aparatul radar un autoturism condus dinspre Brașov spre Sibiu cu viteza de 122 km/h pe un tronson de drum pe care limita maximă de viteză admisă este de 70 km/h. Polițiștii rutieri au oprit autoturismul în cauză, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Alba. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce.

Acum două zile, în jurul orei 16:30, pe raza localității Cristian, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 47 de ani. Rezultatul testării alcoolscopice a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Și pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Miercurea Sibiului , polițiștii rutieri sibieni au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, dinspre Sebeș spre Sibiu de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Alba. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că autoturismul în cauză este neînmatriculat sau neînregistrat.

Probleme rutiere au fost depistate și în zona PC Veștem, acolo unde polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1, spre Brașov, de către un arădean în vârstă de 22 de ani. Întrucât tânărul manifesta un comportament confuz, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind unul pozitiv la metamfetamină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă