spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Accident pe Valea Oltului. Un șofer profesionist nu a păstrat distanța de siguranță

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier între o mașină și o cifă încărcată cu ciment a avut loc în această dimineață pe DN 7, km. 241+600m, în localitatea Lazaret.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o cifă încărcată cu ciment spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Argeș, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa, al cărui șofer, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Vâlcea, oprise înaintea unei treceri pentru pietoni pentru a acorda prioritate unor persoane care traversau drumul național.

În urma coliziunii a rezultat rănirea a două pasagere din autoturism, două femei în vârstă de 55 de ani, suferind un traumatism costal și respectiv 63 de ani, ce a suferit un traumatism lombar. Ambele victime sunt din județul Vâlcea.

Traficul se desfășoară îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic și o ambulanță SAJ au intervenit de urgență pe Valea Oltului la intrare în localitatea Lazaret, la un accident rutier. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale și a preluat o femeie în vârstă de 63 de ani care a suferit un traumatism lombar. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, conștientă.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU , a intervenit cu un echipaj de tip B pe DN 7 ,la intrare în Lazaret ,la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. Echipajele SAJ și ISU, au asistat medical 4 persoane iar echipajul Ambulantei a transportat la UPU Sibiu o persoană, femeie, de 54 de ani care a suferit un traumatism costal. Echipajul ISU, a transportat o alta persoana iar alte două au refuzat transportul la spital.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!