spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Altă oră, alt accident în județul Sibiu. De această dată, între Orlat și Cristian

Știri din Județ

Publicitate

Nu a trecut nici măcar o oră de la producerea unui accident rutier în localitatea Șelimbăr, că deja a fost raportat altul între Orlat și Cristian.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Cristian, un tânăr în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a 3 pasageri din autoturism, două tinere în vârstă de 16, respectiv 19 ani și un nou-născut în vârstă de 1 lună.

Starea victimelor

O tânără în vârstă de 19 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la mână. O altă victimă, o adolescentă în vârstă de 16 ani a suferit un traumatism de coloană cervicală și lombară. În evenimentul rutier a fost implicat și un copil în vârstă de doar o lună.

Traficul în zonă este îngreunat.

„Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit de urgență între localitățile Orlat și Cristian la un accident rutier. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ. Echipajele medicale SMURD au preluat un minor în vârstă de o lună pe care l-au transportat la CPU Luther pentru investigații suplimentare. De asemenea celălat echipaj SMURD a preluat o tânără în vârstă de 19 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la mână fiind transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a preluat o tânără de 16 ani.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU a intervenit de urgenta cu echipaj de tip B între Orlat și Cristian ,la un accident rutier. Împreună cu forțele ISU au evaluat 4 persoane. Echipajul SAJ a asistat și transportat la UPU o femeie în vârstă de 16 ani care a suferit un traumatism de coloana cervicală și lombara,în stare stabilă.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă