spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Rezultate excelente pentru sportivii de la C.S.Tibiscus

Știri din Județ

Publicitate

Mai mulți sportivi din Galați, Cisnădie si Turnu Severin, legitimati la C.S.Tibiscus Timișoara, au participat la competițiile naționale si internaționale de ciclism din țară si au reușit sa se claseze de fiecare data pe podiumurile competițiilor.


În mijlocul verii adevărate, cu țara împânzită de coduri (cel puțin) galbene, cu lumea plecată în vacanță la munte sau la mare, la umbră sau la soare, există și oameni pasionați care nu au stare și își petrec week-end după week-end pe bicicletă la concursuri.

În acest sfârșit de săptămână, bătrâna Dobroge și munții săi au fost gazdele evenimentului Hercinic XC, un mix de socializare cu MTB, trail running, orientare turistică și muzică folk. Sportivii de top ai C.S.Tibiscus au fost printre cei circa 170 de participanți astfel că gălățeanul Marius Ionașcu a terminat pe locul I al categoriei M50+ / locul 3 în clasamentul general la tura de 52 km în timp ce fiica sa Miruna Ionașcu s-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul general al turei de 39 km.

Aradul a găzduit, tot în acest week-end, o competiție ciclistă înscrisă în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale și al Federației Române de Ciclism: UCI C2 Arad MTB Trophy, etapa a patra a Cupei României la XCM. “Întoarcerea fiului la locurile natale. Greu cu caldura, praful, cățărările, dar nu puteam sa nu onorăm, locul, oamenii și sponsorii!” – după cum a declarat Cristian Jidovu din Cisnădie, ocupantul locului I al categoriei de vârstă și cel mai bun dintre sportivii amatori prezenți la cursă.

Nici Oltenia nu a lipsit de pe harta competițiilor de MTB: etapa Karst Isverna MTB a circuitului OFF Road Grand Tour 2023 a oferit turele de 42 respectiv 20 km cu peisaje pitorești și trasee spectaculoase. C.S.Tibiscus a fost reprezentat de severineanul Titel Rușinaru care a ocupat un muncit loc 4 la categoria M40+.

Cu aceste frumoase rezultate, sportivii amatori de la C.S.Tibiscus sunt mândri de cele 31 de titluri de campion național, de 1517 locuri pe podium la peste 1370 acțiuni, rezultate de excepție strânse de o mână de pasionți ai sportului din Timișoara, Lugoj, Oradea, Turnu Severin, Cisnădie, Brașov ori Galați.

Marius Karnyanszky – Clubul Sportiv Tibiscus Timișoara

Photo: mulțumiri Hercinic XC, Road Grand Tour.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă