spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Euro Motor Fest 2023 ia startul duminică, din Valea Avrigului, printr-un eveniment imposibil de uitat

Știri din Județ

Publicitate

În Valea Avrigului, duminică seară, cu începere de la ora 19, se va da ora exactă în sporturile cu motor din România.

Zeci de mii de cai putere, peste o sută de mașini Off-Road, SSV-uri, ATV-uri și motociclete de enduro și hard-enduro vor participa la evenimentul care va marca startul Euro Motor Fest 2023, cel mai mare festival dedicat pasionaților de automobilism din România.

Turația motoarelor va fi completată de un show impresionant de lasere care va lumina în premieră și într-o manieră unică cerul de deasupra Avrigului, de un spectacol pirotehnic care vă încinge atmosfera, de un concert de muzică live, dar mai ales de o cursă inedită, desfășurată pe timp de noapte, la care vor participa absolut toți concurenții înscriși la startul Euro Motor Fest 2023. Petrecerea va include de asemenea și o degustare de vin, asezonată cu multă bună dispoziție și multe alte surprize.

Organizat în premieră în România, Euro Motor Fest este un eveniment internațional unic desfășurat la noi în țară și totodată în regiunea de sud-est a Europei prin faptul că reunește patru întreceri distincte pentru patru categorii de practicanți ai sporturilor cu motor, Rally Raid, Raid Adventure, Rainforest Challenge și Hard Enduro. El este de asemenea și cel mai lung ca întindere, atât după numărul de kilometri pe care concurenții îi vor avea de parcurs, care depășesc câteva mii, dar și ca durată, întrecerile urmând să se desfășoare pe parcursul a nu mai puțin de șapte zile, în perioada 2-10 septembrie.

Pe lângă acestea, caracterul de unicitate este completat de faptul că una dintre etape se va desfășura în peisajul absolut superb asigurat de Transfăgărășan, Transalpina și Strategica, trei dintre cele mai importante trecători din România, cunoscute la nivel mondial pentru senzațiile pe care le generează. Pe 6 septembrie, acestea vor fi „locul de joacă“ pentru concurenții de la întrecerile de Rally Raid și Raid Adventure.

Întregul eveniment este organizat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, cu sprijinul Primăriei Avrig, dar și al celorlalți parteneri și apropiați ai sporturilor cu motor din România, dintre care amintim Federația Română de Automobilism Sportiv, Alezzi Beach Resort, Oxford Hotel, Off Road Max, Theta Furniture, 4Venture, Grup-Rul Service, Honda, Agrodania, Sian Image, MCM Brand Factory, dar și mulți, mulți alții.

Euro Motor Fest 2023 este doar încălzirea! 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă