13.1 C
Sibiu
duminică, 06 octombrie, 2024

„Doamne, planurile tale sunt…..” – Ultimul story al tinerei decedate în accidentul de la Sibiu

Știri din Județ

O tânără în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident produs aseară, în municipiul Sibiu. Mașina în care se afla s-a izbit puternic de două autobuze oprite în stație.


Geanina, tânăra a căror rude plângeau și zbierau de durere chiar în timp ce medicii o resuscitau, a pierdut lupta cu viața. Era pasageră pe bancheta din spate și din primele informații, nu purta centura de siguranță. Din nefericire, în urma impactului, tânăra a suferit răni grave la cap.

Publicitate

Apropiații, spun despre Geanina că era o tânără liniștită și sociabilă. Aceasta a lucrat la câteva benzinării și magazine din Sibiu iar tatăl ei s-ar ocupa cu vânzarea de mașini. Ultimul story postat pe rețelele de socializare, cu 18 ore înainte de nenorocire, are un mesaj cutremurător: ” Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele.”

Au apărut imagini video cu momentul accidentului mortal de lângă Cimitirul Sibiu

sursă video: Info Trafic WhatsApp

Conform informațiilor obținute de către jurnaliștii Sibiu Independent, imediat după accident, ceilalți participanți la trafic au fugit spre mașina făcută zob. Șoferul era încarcerat și urla de durere. Avea hemoragie la gură,nas și cap. De asemenea era tăiat pe mâini și avea câteva coaste rupte. Acesta întreba constat despre starea pasagerilor și reclama faptul că nu are aer. Pasagera din dreapta față a fost rapid scoasă din mașină de către trecători, deoarece nu a suferit traumatisme grave, era conștientă și putea fi mișcata. În schimb, Geanina, tânăra care a decedat, era întinsă pe bancheta din spate, în stare de inconștiență. Trecătorii îi monitorizau pulsul slab și așteptau ambulanța. Mai bine de o oră au încercat medicii să o resusciteze, Geanina pierzând lupta cu viața.

Seby, șoferul în vârstă de 23 de ani, ar fi fost văzut și zilele trecute circulând cu viteză pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Avea la numărul de înmatriculare cuvântul ZEU și era cunoscut pentru depășirea intenționată a vitezei legale. Conform surselor Sibiu Independent, familia acestuia ar administra mai multe afaceri cu vânzarea – cumpărarea obiectelor din aur.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia