spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Clubul Economic German Sibiu a împlinit 25 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Clubul Economic German Transilvania (DWS) a împlinit 25 de ani de activitate și, cu această ocazie, cei 150 de membrii ai săi, oameni de afaceri, au fost invitați la sediul Clubului pentru a marca acest moment important. Primarul Astrid Fodor a participat la acest eveniment, la invitația președintelui onorific al DWS – doamna Kerstin Ursula Jahn și a președintelui Wolfgang Koeber. Printre invitați s-a numărat și ministrul Culturii, Raluca Turcan.


„Sibiul este o locație economică puternică prin tot ceea ce oferă ca oraș, dar mai ales prin forța și stabilitatea companiilor prezente aici. Dintre acestea, companiile germane au fost printre primele care au acordat Sibiului încredere în anii ‘90, dar mai ales după 2000 și au demonstrat că, într-o locație bine funcțională și atractivă precum Sibiul, se poate face performanță. Prezența companiilor germane în oraș și în regiune este bine profilată, atât ca entități economice individuale, cât și prin forul lor reprezentativ – DWS, acesta fiind un actor important, activ și bine ancorat în viața comunității noastre.

Pentru Primăria Sibiu, existența DWS înseamnă un partener de discuție important, care concentrează viziunea și opiniile membrilor săi, în mare parte companii cu sediul în Sibiu. La mulți ani DWS și companiilor membre! Felicitări pentru 25 de ani de activitate constantă și mult succes în proiectele viitoare.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă