spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Părintele Cătălin Dumitrean critică dur o expoziție de artă contemporană de la București: Blasfemie!

Știri din Județ

Publicitate

Părintele Cătălin Dumitrean de la Biserica de pe strada Dealului este cunoscut pentru actele sale de caritate, dar și pentru cuvântările pe social media. În această seară, părintele Dumitrean a postat un video din fața unei expoziții de artă contemporană de pe Lipscani din București unde erau reprezentări în ipostaze șocante ale Maicii Domnului și Iisus Christos.

Publicitate

„Noi, creștinii ordotocși suntem batjocoriți în propria noastră țară, suntem jigniți, suntem luați peste picior. Nici vorbă de creație! Nici vorbă de spiritualitate!”, sunt câteva din cuvintele rostite de părintele Dumitrean chiar în fața expoziției de artă din București.

Expoziția este organizată de Art Safari, sub patronajul Ministerului Culturii, la Palatul Dacia de pe strada Lipscani. Ea este intitulată „Nmyphs and Zombies. Speranța lui Ondine și disperarea lui Baraka”. Curatorul expoziției este Ruth Hibbard, de la „Victoria and Albert Museum”, Londra.

Galeria ArtSafari din Bucureși a preluat în custodie pentru o expoziție la București în primăvară, capodopere de la Muzeul național Brukenthal Sibiu.

FOTO: theodosie.ro, Lumină Lină

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)