spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Proiect Sibiul Aleargă pe Poteci 2023

Știri din Județ

Publicitate

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria să poată organiza şi desfăşura proiecte si evenimente sportive, şi în anul 2023, destinate sibienilor şi nu numai. Astfel, în perioada 13 iunie – 10 august, am organizat şi desfăşurat proiectul ‘Sibiul Aleargă pe Poteci’, proiect care a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport şi sănătate, şi la crearea unei imunităţi a corpului atât de necesară în aceste zile.

Publicitate

Proiectul ‘Sibiul Alearga pe Poteci’ a presupus întâlniri săptămânale, marţea şi joia, în perioada 13 iunie – 10 august, prin care sibienii, şi nu numai, au invitaţi să deprindă tainele alergării şi să alerge în grup, în locaţii diferite: Pădurea Dumbrava din Sibiu, M-ţii Cindrel – Păltiniş / Răşinari / Sibiel şi Ocna Sibiului, după următorul program:

– În intervalul 13 iunie – 10 august,în fiecare zi de marţi şi joi, în parcul Sub Arini, pe potecile Pădurii Dumbrava, înspre Muzeul Satului

– În intervalul 15 iunie – 10 august, în fiecare zi de joi, în următoarele locaţii:

* staţiunea Păltiniş, sau

* satul Sibiel, sau

* comuna Răşinari, sau

* satul Cisnădioara

– În intervalul 13 iunie – 8 august, în fiecare zi de marţi, între Sibiu si Ocna Sibiului, încercând să convingem cat mai multe persoane că se poate ajunge la renumita staţiune şi fără a folosi propulsie mecanizată.

„Putem spune că aceste alergări s-au bucurat de un real succes. Am avut alături, la fiecare din aceste acţiuni, zeci de persoane de toate vârstele şi de toate profesiile, care doresc să-şi menţină bunul obicei de a ieşi în natură, de a face mişcare şi de a se bucura de un trup sănătos.

Nu în ultimul rând dorim să mulţumim Consiliului Judeţean Sibiu care a cofinanţat aceste două proiecte prin Agenda Culturală şi a Dezvoltării Comunităţii Locale 2023.”, a declarat Dani Troancă, preşedinte Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri