17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Comedia „Grand Hostel Timișoara” deschide a XIII-a ediție a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP din Sibiu

Știri din Județ

AUĂLEU din Timișoara, compania teatrală indepedentă care a obținut anul acesta la Galele UNITER premiul special pentru Rezistență Prin Cultură, deschide maratonul teatral sibian, sâmbătă seară, în 23 septembrie 2023.


Senzaționalul spectacol GRAND HOSTEL TIMIȘOARA se va juca la Teatrul Gong din Sibiu cu începere de la ora 20:00.

Publicitate

Încă de la premiera din aprilie 2022, producția s-a jucat cu casa închisă, fiind apreciată atât de publicul larg, cât și de critici.

Textul scris de Ovidiu Mihăiță, regizorul spectacolului, este o satiră acidă care pune oglinda în fața unei societăți aflate într-o plină degringoladă a afirmării identității într-un tumult al globalizării. Totul cu un umor contagios, care îi ține pe spectatori bine dispuși timp de două ore și jumătate.

Spectacolul se joacă pentru prima dată în Sibiu, în cadrul festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.

Prețurile biletelor pornesc de la 40 de lei și sunt disponibile aici:

https://www.iabilet.ro/bilete-25h-de-teatru/

Noaptea teatrală continuă la miezul nopții la Atrium Café, pe Podul Minciunilor, cu îndrăgitul actor FLORIN COȘULEȚ, urmat adânc în noapte de un show de comedie care îmbină stand-up-ul cu magia (GOL, cu actorul orădean ȘERBA BORDA).

Ziua le aparține adolescenților de la FABRICA DE TEATRU, coordonați de actrița Laura Luca, dar și celor mai tineri spectatori care sunt invitați la Grădina Bis, duminică 24 septembrie, la ora 17:00, la o întâlnire cu ANAZ ȘI DRAGONUL. Spectacolul potrivit tuturor vârstelor, scris și regizat de Bogdan Sărătean după o poveste de Bianca Babeș îi are în distribuție pe Diana Cătănescu și pe Alexandru Romescu (proaspăt laureat la Gala Tânărului Actor).

Închiderea festivalului propune publicului sibian un alt spectacol excepțional, o coproducție REPLIKA București – Beznă Theatre Londra. One-woman show-ul VINOVAT,-Ă, programat de asemenea la Teatrul Gong, duminică 24 septembrie, la ora 19:00, confruntă criza schimbărilor climatice printr-o partitură care îmbină emoția cu forța și carisma actriței Oana Pușcatu.

Abonamentele valabile la toate spectacolele s-au epuizat în 48 de ore din momentul în care au fost puse în vânzare.

BILETELE ONLINE sunt în continuare disponibile, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-25h-de-teatru/

Detalii despre festival, aici: https://bit.ly/3PERLcR 

Anul acesta, în premieră, festivalul va fi organizat și la Timișoara, în weekendul 30 septembrie-1 octombrie, ca parte din Programul Cultural Național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

La Sibiu, ediția a XIII-a a festivalului va avea loc în 23-24 septembrie, acțiunea fiind cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

  • 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP (ediția a XIII-a) este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
  • Partener de tradiție: MARQUARDT
  • Parteneri: Hotel GOLDEN TULIP Sibiu și Biblioteca ASTRA

Un eveniment marca BIS TEATRU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic