spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Editorialul SIBIU INDEPENDENT, subiect de controverse în Consiliul Local Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Situație inedită astăzi în ședința de Consiliu Local Sibiu. Desfășurată online pe marginea proiectului de respingere a cererii de mărirea a tarifelor de sortare deșeuri reciclabile, în discuție s-a adus un subiect abordat ieri în editorialul ziarului Sibiu Independent.


Trebuie din start precizat că editorialul este un articol de presă de opinie. Acesta exprimă opinia redactorului șef al unei publicații pe un subiect de interes. Ieri, editorialul (citiți aici) a analizat situația din consiliul local Sibiu și istoricul relațiilor politice recente între PNL și FDGR.

Pe înregistrarea video a ședinței de astăzi de Consiliu Local Sibiu se poate auzi, de două ori, cum atât primarul Astrid Fodor, cât și consilierul local FDGR, Karl Zeno Pinter îl acuză pe Adrian Bibu că a declarat că votul de la Consiliul Local Sibiu nu contează, fiind doar unul din cele 64 de voturi ale ADI ECO Sibiu. Iar majoritatea voturilor sunt deținute de primari PNL, care votează favorabil.

Adrian Bibu a replicat de două ori că nu a făcut asemenea declarații și să i se arate articolul. Deși nici Fodor, nici Pinter nu au spus numele ziarului, singura apariție din media locală de ieri pe acest subiect a fost în editorialul Sibiu Independent.

Analiza din editorial aparține autorului acestuia, Călin Blaga, redactor șef al ziarului Sibiu Independent. Nicidecum lui Adrian Bibu. Pe de o parte este ciudată citarea greșită de către doamna primar Fodor și consilierul Pinter, dar pe de altă parte analiza a fost considerată de cei doi ca validă și care ilustrează o stare de fapt.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului