17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Fostul polițist Răduinea cere anchetă internă la Primăria Sibiu pe tema tichetelor de parcare gratuite

Știri din Județ

La finalul ședinței Consiliului Local Sibiu de astăzi, Marian Răduinea, fost polițist la Rutieră, a vorbit consilierilor în calitate de cetățean. El a prezentat ordonanța unui procuror DNA la o plângere de a sa privind abuzul în serviciu și falsul în emiterea de tichete de parcare gratuite pentru anumite persoane fizice de către Primăria Sibiu. Răduinea a cerut o anchetă internă și o analiză a ordonanței procurorului DNA.


Ordonanța procurorului DNA, în urma plângerii lui Răduinea, arată că nu este vorba de abuz în serviciu. Dar, disjunge cauza și dă în lucru procuroilor sibieni faptele de fals în înscrisuri.

Publicitate

Totul a pornit de la sesizare făcută de Marian Răduinea care a prezentat diferite documente din care reiese că anumite persoane fizice au primit de la Primăria Sibiu tichete de parcare gratuită.

Deși există o hotărâre de Consiliu Local Sibiu care prevede că acestea se oferă gratuit doar la instituții pentru mașini în interes de serviciu, Răduinea susține că s-au dat numeroase astfel de tichete la angajați din Primăria Sibiu, Poliția Locală, dar și politicieni, pentru mașini personale.

Marian Răduinea a cerut consilierilor să se facă o anchetă internă și să se constate prejudiciul creat. Dorin Nistor, secretarul Primăriei Sibiu, a răspuns că se va analiza sesizarea fostului polițist.

Înainte de a vorbi la subiect, Răduinea a avut o serie de contre cu șeful Poliției Locale, Dorel Aldea datorită faptului că Răduinea își filma propria declarație în fața Consiliului. Noua regulă, adoptată luna trecută de consilieri, nu dă voie ca ședința să fie înregistrată decât oficial de Primărie și de către presă.

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic