spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un carusel de emoții, trăiri și întâmplări. În această seară la “Călător în lume”

Știri din Județ

Publicitate

Evenimentul “Călător în lume” revine în această seară la Cafe Wien. Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu cheamă sibienii, pentru al 10-lea an consecutiv, într-un carusel de emoții, trăiri și întâmplări, prin Asia.


Marți, 10 octombrie, începând cu ora 18:30, pasionații de călătorii sunt așteptați la Cafe Wien într-o călătorie prin Emirate, India, Thailanda, Laos, Vietnam, Malaezia și Indonezia, alături de călătoarea Alexa Trif. Prin poze și povești, Alexa va povesti despre călătoria ei care nu a fost despre a alerga de colo-colo și a bifa cât mai multe țări sau obiective turistice, ea dorindu-și în cele 8 luni petrecute în Asia să-și dea voie să curgă cu viața și să îmbrățișeze cu deschidere ceea ce avea să i se întâmple.

Simțeam că viața îmi scapă printre degete. M-am trezit într-un punct în care nu mai voiam să continui să trăiesc așa cum o făcusem până atunci și aveam nevoie de o schimbare, ca de aer! Mă săturasem să fiu într-o continuă alergătură, să n-am timp de nimic și să aștept -momentul potrivit- ca să simt că trăiesc cu adevărat” povestește Alexa Trif.

Era o zi de toamnă când s-a hotărât să pună în aplicare gândurile nebune care îi dospeau de ceva timp în minte. Astfel, și-a luat un bilet de avion doar dus, și plecată a fost, spre Est, spre unde răsare Soarele. Planul inițial era să meargă undeva în Sudul Indiei și să experimenteze pe pielea ei cum e să trăiască o vreme într-un ashram. Însă viața a avut alte planuri cu Alexa și nu a ajuns acolo când a vrut ea, ci când a fost să fie. Văzând că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, și-a propus să lase planurile deoparte și să se arunce în necunoscut în adevăratul sens al cuvântului. A plecat singură la drum doar cu un bagaj de mână, fără să știe unde va ajunge și când se va întoarce la Sibiu.

Îmi propun să vă iau alături de mine în această călătorie interioară care m-a purtat peste mări și țări într-un carusel de emoții, trăiri și întâmplări. După cele 8 luni petrecute în Asia, îmi doresc să împărtășesc cu voi momente, trăiri și imagini din călătoria mea. Care sper să vă fie de folos și poate să vă inspire să nu (mai) așteptați -momentul potrivit- pentru a face ceea ce simțiți. De abia aștept să ne cunoaștem/revedem!” adaugă Alexa.

Pentru că locurile sunt limitate, doritorii sunt rugați să își rezerve un loc la Cafe Wien (Pța. Huet) la numărul de telefon 0733.223.223. Evenimentul „Călător în lume” se află la a 44-a ediție, fiind organizat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă