spot_img
21.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

AJOFM Sibiu: Rezultatele bursei locurilor de muncă

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, vineri 27 octombrie 2023, s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în două locaţii din judeţ, respectiv la Sibiu şi Mediaş.

Publicitate

Cele 710 persoane  participante (480 la Sibiu şi 230 la Mediaş) au avut de ales dintr-un număr total de 463 locuri de muncă vacante (358 la Sibiu şi 105 la Mediaş) puse la dispoziţie de către 40 agenţi economici din judeţ (31 angajatori la Sibiu  iar la Mediaş 9 agenţi economici).

Din totalul persoanelor participante 51 au fost  selectate în vederea încadrării în muncă (45 la Sibiu şi 6 la Mediaş) în meserii precum: conducător autobuz, montator subansamble, operator asamblare, ofiţer suport clienţi, contabil, auditor, inginer sistem informatic, economist şi altele.

La eveniment au fost prezenţi şi elevi/studenţi din ani terminali, care au avut prilejul  de a cunoaște mai bine piața  forţei de muncă prin  întâlnirea directă cu  oferta locurilor de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.         

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri