spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Oameni ignorați de autorități! Drumurile din satul Sărata, sub orice critică!

Știri din Județ

Publicitate

Pentru iubitorii de offroad, satul Sărata din județul Sibiu ar fi un colț de rai, însă pentru puținii locuitori, un coșmar, din care cu greu se pot trezi. După fiecare ploaie, deplasarea prin sat devine o adevărată provocare.


Pe adresa redacției Sibiu Independent, am primit mai multe reclamații cu privire la starea drumurilor din satul Sărata. La fiecare ploaie, apar bălți și gropi mari și adânci. Inclusiv pe bucata de asfalt turnată până la jumătatea satului, au apărut bălți și gropi. Locuitorii au făcut sesizări peste sesizări la autoritățile locale, la Primăria Porumbacu de Jos știindu-se de problema drumurilor din satul Sărata. Se știe și cam atât! Deși primarul Georgeta Poșa ne acuza acum ceva timp de faptul că vrem să o denigrăm, faptele și imaginile de la fața locului vorbesc de la sine.

„Îmi stric mașina, efectiv troncăne toată. O repar ca să ce? Să dau din nou în gropi cu ea?! Uitați ce drumuri! Bătaie de joc, zici că suntem în pădure. Plătim taxe și impozite auto degeaba. Am reclamat aceste lucruri, și la viceprimar și la alte persoane din Primăria Porumbacu de Jos. Dau „seen” și atât! Ne-am săturat de bătaia lor de joc! Faceți-vă datoria! Puneți mâna pe telefon și sunați firma de asfaltare. Măcar pietriș să pună!

Am cerut un punct de vedere primarului Georgeta Poșa, dar până la publicarea acestui material nu l-am primit.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă